Treceți la conținutul principal

Cu Sano Maxima ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME!

Când vine vorba despre curățenie, mă declar o persoană metuculoasă, care pune, în același timp, foarte mare accent pe produsele pe care le folosește. Cu Sano Maxima , însă, ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME! Și nu glumesc când spun acest lucru! Faptul că am încercat foarte multe produse de curățare și parfumare a rufelor, îmi permite să-ți exprim o opinie clară cu privire la produsele Sano Maxima. Sincer, sunt singurele care m-au surprins plăcut, chiar dacă pe piață există mii și mii de produse.  Am fost super încântată când cei de la Sano mi-au dau vestea cea bună. Care anume? Ei bine, ei mi-au propus să testez produsele Sano Maxima , iar dacă voi fi mulțumită să împărtășesc și cu voi ceea ce mi-a plăcut atât de mult la aceste produse. Chiar dacă pe piață se fac remarcate o mulțime de produse destinare spălării rufelor, Sano are ceva special. Acest ceva, de fiecare dată, mă îndeamnă să vă recomand și vouă gama pe care aceștia o au disponibilă. Și, totuși,

Mierea ecologică polifloră di Melio


Știai cât de eficientă poate fi mierea? Există în casa ta măcar un recipient cu miere? Dacă până acum, pentru tine, mierea nu a reprezentat o prioritate, ar fi cazul să mai adaugi pe lista de cumpărături încă un produs și nu orice produs. Ce zici de mierea ecologică polifloră di Melio de la Apidava?



Încă din vremuri străvechi, mierea a fost principalul aliat în orice situație. Fie că era vorba doar despre o gustare care avea la bază miere, fie că era vorba despre imunitate și sănătate, mierea a ocupat întotdeauna un loc de top în cadrul gustărilor, dar și al remediilor naturale.
Ce este cert, însă, este faptul că, în prezent, prea puțini sunt aceea care se ocupă în permanență de întreținerea albinelor, de hrănirea lor, de colectarea polenului și a mierii. În toate magazinele găsești miere, dar cine îți garantează calitatea produsului pe care dorești să îl consumi? Există vreun certificat care să ateste că mierea pe care ai achiziționat-o este naturală, fără alți conservanți adăugați? Adevărul este trist și putem spune că nu, nu există dovezi clare referitoare la acest aspect. Ce știu eu, însă, ar putea să te salveze. Apidava se ocupă de producerea mierii bio, fără alți coloranți artificiali, reușind să aducă pe piață o miere gustoasă, sănătoasă, dar și la un preț accesibil pentru toate buzunarele.
Dacă înainte aveai o scuză plauzibilă în privința cumpărării unui borcan de miere, și anume prețul costisitor al mierii, acum nu mai ai niciuna, deoarece Apidava îți vine în ajutor ori de câte ori ai nevoie.
Mierea ecologică polifloră di Melio nu doar că este un deliciu prin gust și savoare, dar este și un remediu perfect atunci când vine vorba despre o posibilă răceală, despre o insomnie sau chiar despre hidratarea scalpului și a pielii tale.
Să le luăm pe rând, totuși.

Când vine vorba despre un mic dejun copios, poți cu ușurință să apelezi la această miere, deoarece datorită gustului atât de pătrunzător, care îți va îmbia amigdalele și toate simțurile, ea va fi principala sursă de energie de care ai nevoie. Naturală și sănătoasă, mierea polifloră alături de o felie de pâine prăjită sau de un ceai cu lămâie, va cuceri orice gust. Este ușor de întins pe pâine, și datorită acestui aspect, în diminețile în care nu ai nevoie de un mic dejun sau nu ai timp pentru el, poți să te servești direct din borcan folosind o linguriță. Important este să consumi, măcar dimineața, puțină miere. Ea te va ajuta să gândești cerebral și îți va da energie să zâmbești și să faci față tuturor provocărilor.

Și dacă nu știai, mierea poate fi consumată în orice moment al zilei. Poate te vei întreba: poate fi consumată și seara? Da, mierea poate fi consumată chiar și pe timp de seară. Dacă nu dorești să o servești în alte moduri, o poți folosi drept îndulcitor într-un ceai de tei, care te va liniști și te va ajuta să te odihnești mai bine. Ca urmare a acestei întâmplări, îți comunic că alături de un ceai de tei, mierea ecologică polifloră poate contribui la combaterea insomniilor și a stărilor de oboseală, reducând disconfortul atât la nivelul mușchilor, cât și la nivelul ochilor.
Astfel, te vei putea odihni mai bine, iar ziua următoare vei fi perfect în formă și îți vei putea relua activitățile cotidiene.

De altfel, să îți spun oare secretul meu și al familiei mele? Cum ținem noi răceala la distanță?
Folosim mierea ecologică polifloră di Melio sau orice altă miere de la Apidava pe post de medicament natural. Cum? Vei avea nevoie doar de un recipient, miere de la Apidava și scorțișoară. 
Poți folosi direct borcănașul în care se află mierea sau poți lua altul, pentru ca mai apoi, peste miere să adaugi câteva lingurițe de scorțișoară. Amesteci bine și uite așa, ai preparat un medicament de milioane pentru organismul tău. Sănătatea nu constă doar în bani, ci și în calitatea produselor. 
Dacă, totuși, nu tolerezi scorțișoara, am pentru tine siropul de ridiche neagră, rețetă despre care am vorbit într-un articol aici. Nu uita, orice alt ingredient ai adăuga, nu omite mierea, ea este principalul dușman al răcelii și al imunității scăzute. 


Dacă ai impresia că acestea sunt singurele întrebuințări ale mierii, te asigur că te înșeli. Știai, oare, că mierea poate fi folosită pentru prepararea unor măști, care te ajută să îți menții tenul curat și scalpul sănătos?
Mierea are multe secrete, iar printre acestea se ascunde și efectul hidratant care contribuie la elasticitatea pielii, la hrănirea scalpului, dar și la menținerea unor păr sănătos, voluminos și puternic. 
Cum poate un astfel de ingredient natural să aibă atât de multe beneficii? Albinele fac minuni, iar cei de la Apidava au grijă ca aceste minuni să fie prezente și în viața noastră. Într-un mod indirect, prin intermediul produselor apicole, aceștia au grijă de noi și ne pun pe picioare atunci când simțim că ne prăbușim, ne hidratează și ne hrănesc atunci când organismul nostru strigă după ajutor, dar ne oferă și prilejul de a avea grijă de noi, produsele lor aflându-se la doar un click distanță. 
Fie că o folosești împreună cu un ou și ulei de măsline sau cocos, fie că o folosești cu alte ingrediente, mierea va hidrata pielea și îi va oferi luminozitate.

Ce este special la această miere? Mierea polifloră ecologică di Melio de la Apidava este recoltată, dintr-o zonă cu floră foarte variată, din Podișul Transilvaniei, fiind strălucitoare, dar și cu o tentă de chihlimbar. Mierea polifloră este considerată a fi un sortiment ușor, de aceea se recomandă atât copiilor, adolescenților, cât și vârstnicilor, care, spre exemplu, suferă de boli cardiace sau de hipotensiune. 

Ești răcit sau ești gripat? Mierea bio de la Apidava îți este aliat!
Ți-e poftă dar n-ai gustat? Mierea bio de la  Apidava ai de încercat!
Mască pentru față ai de preparat? Mierea bio de la  Apidava te va ajuta instant!
Ai un păr deteriorat? Mierea bio de la Apidava îl va hrăni imediat! 

Recomand cu mare drag mierea ecologică polifloră de la Apidava și, mai mult decât atât, te provoc să nu permiți ca aceasta să lipsească din casa ta.

Voi consumați miere? Ați consuma-o pe aceasta?





Comentarii

  1. Consum miere foarte des si de cand ma stiu aceasta nu a lipsit din camara mea. Produsul recomandat de tine nu l-am incercat inca dar niciodata nu este prea tarziu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place si mie aceasta miere, e tare buna <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Consum miere extrem de des si o intrebuintez in multe situatii. La mine ceai fara miere nu exista :))
    Felicitari pentru articol!

    RăspundețiȘtergere
  4. N-am incercat-o pe aceasta, dar mierea nu-mi lipseste din casa. Si m-a salvat cand, din neatentie, am varsat pe mine ulei incins. Am aplicat un strat mai grosut de miere pe zona afectata si s-a vindecat repede si fara urme.

    RăspundețiȘtergere
  5. Știu de ea de ceva timp, am auzit numai de bine!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am înțeles de ce se numește așa ... Pentru răceală am încercat și eu miere cu scorțișoară, sincer are un efect wow. Mulțumesc pentru sfaturi

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place sa indulcesc diverse preparate culinare cu miere si imi place si s-o folosesc pentru a avea un ten si o piele mai sanatoasa.

    RăspundețiȘtergere
  8. La noi mierea nu lipsește niciodată din casă. Cel mai des o folosim ca îndulcitor pentru ceai, dar merge perfect la micul dejun, cu pâine sau chiar pentru îndulcirea iaurtului.
    Eu o folosesc și pentru a-mi face mască pentru ten, miere și scorțișoară (hidratează și exfoliază tenul). Sau exfoliant pentru buze.
    Iar cel mai des cumpăr de la producători locali, foarte rar luăm din magazine, și atunci doar aleasă cu atenție :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi place la nebunie mierea poliflora si categoric as incerca-o pe aceasta! Ai mare dreptate, un ceai de tei cu o lingurita de miere si o felie de lamaie este perfect seara inainte de culcare, chiar te ajuta sa te odihnesti mai bine!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Doza de sănătate. #2 Care sunt cele mai bogate legume în fier?

Salutare, dragilor! Astăzi în cadrul dozei de sănătate vă voi vorbi despre fier , respectiv despre cele mai bogate legume în fier.  Ce este fierul? Fierul este cunoscut ca fiind un mineral esențial pentru buna funcționare a organismului și, mai mult decât atât, este implicat în multiple procese metabolice. Totodată, acesta este indispensabil în transportul oxigenului în organism, respectiv în respirația celulară.  Și tocmai pentru că este atât de esențial pentru organismul nostru, trebuie să menționez faptul că, pentru a preveni carența de fier, ne este recomandat de către medici să consumăm cât mai multe alimente bogate care conțin în compoziția lor fier. Întrebarea, însă, este următoarea: Consumăm cantitatea indicată de fier? Potrivit specialiștilor în domeniul sănătății, pentru adulți , doza recomandată de fier este cuprinsă între 8 și 27 mg.  Iată, așadar, 5 legume bogate în fier pe care eu le consum foarte des și nu doar pentru că trebuie, ci pentru c

Recenzie - Cu toții suntem făcuți din molecule de Susin Nielsen

Autor: Susin Nielsen Colecție: EpicWave Editura: Epica Număr de pagini: 266   Stewart, 13 ani: un geniu, dar total antisocial. Mama lui a murit si ii simte lipsa in fiecare zi. Ashley, 14 ani: fata populara, mai putin printre profesori – are note groaznice la scoala. Tatal ei a marturisit familiei ca este gay si s-a mutat, dar nu foarte departe...     Destinele lor se intersecteaza atunci cand Stewart si tatal lui se muta cu Ashley si mama sa. Stewart e multumit de situatia creata intr-o proportie de 89,9%, chiar daca incearca cu greu sa se adapteze la noua scoala, dar mereu si-a dorit o sora, iar, de partea cealalta, Ashley este 110% ingrozita. A incercat mereu sa ascunda adevaratul motiv pentru care tatal ei s-a mutat; mai mult decat atat, Stewart i-ar putea ameninta statutul social. Cei doi sunt complet diferiti, dar totusi au un lucru in comun; ei sunt — la fel ca toata lumea — facuti din molecule.     In acest roman amuzant si rascolitor, Susin Nielsen creeaza doi

Recenzie - Fantoma Aniei de Vera Brosgol

Autor: Vera Brosgol Editura: ART Număr de pagini: 222 An apariție: 2017 Dintre toate lucrurile pe care se aştepta Ania să le găsească pe fundul unui vechi puţ, o nouă prietenă nu se număra printre ele. Mai ales nu o prietenă care să fie moartă de un secol. Să cazi într-un puţ e şi-aşa destul de rău, dar viaţa Aniei în sine s-ar putea să fie şi mai oribilă. Îi e ruşine cu familia ei, se jenează cu propriul ei corp şi a cam renunţat să-şi mai găsească locul în liceu. O nouă prietenă – fie ea şi moartă – este exact ce are nevoie. Dar prietena Aniei nu glumeşte deloc când zice că are de gând să-i fie alături pentru totdeauna... Caut să-mi lărgesc cât mai mult orizontul de cunoaștere, dar caut, în același timp, povești noi, care să mă impresioneze. Îmi place să experimentez, mai ales atunci când vine vorba despre universul literar și de aceea, în ultima perioadă, am diversificat lecturile și sper să ajung să citesc cărți din orice domeniu. De această dată, am optat pe