Treceți la conținutul principal

Cu Sano Maxima ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME!

Când vine vorba despre curățenie, mă declar o persoană metuculoasă, care pune, în același timp, foarte mare accent pe produsele pe care le folosește. Cu Sano Maxima , însă, ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME! Și nu glumesc când spun acest lucru! Faptul că am încercat foarte multe produse de curățare și parfumare a rufelor, îmi permite să-ți exprim o opinie clară cu privire la produsele Sano Maxima. Sincer, sunt singurele care m-au surprins plăcut, chiar dacă pe piață există mii și mii de produse.  Am fost super încântată când cei de la Sano mi-au dau vestea cea bună. Care anume? Ei bine, ei mi-au propus să testez produsele Sano Maxima , iar dacă voi fi mulțumită să împărtășesc și cu voi ceea ce mi-a plăcut atât de mult la aceste produse. Chiar dacă pe piață se fac remarcate o mulțime de produse destinare spălării rufelor, Sano are ceva special. Acest ceva, de fiecare dată, mă îndeamnă să vă recomand și vouă gama pe care aceștia o au disponibilă. Și, totuși,

Wrap Up-ul lunii iunie (ce am citit în luna iunie)

Wrap Up

Bună, dragilor!
Astăzi am revenit cu Wrap Up-ul lunii iunie, deoarece doresc să împărtășesc cu voi ceea ce am citit în această lună, care, până la urmă a fost o lună bunicică. Spun bunicică pentru că aceste cărți, majoritatea, au fost citite în ultimele două săptămâni ale lunii, primele săptămâni fiind mai aglomerate cu școala.
Nu mai țin minte în ce ordine am lecturat cărțile, însă sunt în număr de 13, cel puțin așa cred. S-ar putea să mai fi citit câteva cărți, dar care nu mi-au apărut în vizor în acest moment.


M-am delectat cu o serie de cărți care mi-au plăcut și, după cum se observă, majoritatea sunt scrise de autori români. De ce? Răspunsul de simplu: am prins gustul literaturii române contemporane și de aceea, aceste cărți constituie baza  lunii iunie.

O să încep cu Mamă de 3, femeie de 10...sau invers?, o cărticică care mi-a plăcut mult.


Recenzia aici.

Mi-a deschis apetitul pentru Japonia, Andrada Cooș, autoarea cărții Frumusețea lucrurilor trecătoare. Mulțumesc că mi-ai oferit prilejul de a descoperi atât de multe lucruri despre Japonia și, îți mulțumesc și mai mult, pentru povestea care stă la baza acestei cărții. Este una minunată.


Recenzia cărții aici.

Am ajuns să citesc și Panica de Lauren Oliver, o carte destul de bună. Mulțumesc editurii Nemira pentru posibilitatea de a intra în posesia acestei cărți.



Recenzia cărții aici.

Tot de la editura Nemira am citit și Fata cu toate darurile. Această carte m-a impresionat mult, mai ales că abordează un subiect referitor la zombie. Am îndrăgit-o pe Melanie de la început și până la sfârșit. În ceea ce privește filmul, acesta nu se ridică la nivelul cărții, dar a fost un film frumos, însă puțin grăbit.



Recenzia cărții o puteți găsi aici.

Rămân tot în lumea autorilor străini și vă spun că am citit Născută din fum și os. Ador această carte pentru faptul că se bazează pe îngeri și demoni. De ceva vreme îndrăgesc orice care în contextul căreia se abordează acest subiect. Abia aștept să îmi achiziționez și cel de-al doilea volum.


Recenzia aici.

Am avut ocazia să descopăr o istorie a României pe care Doru Munteanu a consemnat-o în trilogia Zilele ființei. Cărțile, în esență, sunt un fel de jurnal de călătorie pentru toți cei care vor să vadă și să descopere cum era în vremea comunismului și nu numai.


Recenziile le puteți găsi pentru fiecare volum în parte aici, aici și aici.

Tot de la un autor român am avut prilejul de a lectura primul volum dintr-o trilogie și anume Codex Aureus. Nume de cod de Silviu Radu.


Recenzia cărții o puteți găsi aici.

În continuare, am primit spre recenzie cartea Hai să de Diana Sârbu, o carte de la care aveam  așteptări mai mari, însă mai multe o să aflați într-o recenzie pe care o voi realiza cât de curând.



Am lecturat, de asemenea, în luna iunie un ghid de cosmetice care are un rol foarte important, învățându-ne pe fiecare cum să realizăm produse cosmetice în casă, fără prea multe complicații.



Recenzia aici.

Am ajuns să mă delectez cu o lectură pe gustul meu scrisă de Oana Arion și anume Ultimul viking, o carte superbă care m-a învăluit în mister. 


Recenzia o puteți citi aici.

Se putea oare să treacă luna fără a citi nimic de la Monica Ramirez? Nu, nu se putea. Așadar, am avut ocazia de a citi Viață dublă la Veneția


Recenzia aici.

Voi câte cărți ați citit în luna iunie?


Comentarii

  1. Lecturi frumoase! :) Am citit multe cărți în iunie, sincer, obișnuiam să fac o postare pe blog în care spuneam ce cărți, dar nu știu de ce am renunțat la asta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hmm, e destul de frumos să vezi ce au citit alții, poate te inspiră. Ar trebui să te reapuci de Wrap Up-uri ;)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Spune adio răcelii și gripei și urează-i bun venit poftei de mâncare

Bună, dragii mei! Astăzi doresc să vă vorbesc nu despre răceală și gripă, ci despre cum putem scăpa de acestea prin intermediul mierii de la Apidava. Încep prin a vă întreba: Câți dintre voi nu v-ați confruntat anul acesta cu o mică răceală sau cu o gripă care v-a țintuit la pat pentru câteva zile bune? La mine în familie, nu a scăpat aproape nimeni. Atât eu, cât și tata, respectiv mama, ne-am luptat cu simptome groaznice și puternice de răceală și gripă. Mama ne-a îmbolnăvit, oarecum, pe mine și pe tata, însă, cunoscând un vechi truc din bătrâni, ea a acționat și simptomele, treptat, s-au mai redus, aducând cu plecarea lor o stare de bine. Despre ce truc este vorba? Vedeți voi, bătrânii nu se bazau niciodată pe medicamente, pe comprimate, ci încercau mereu să găsească soluția în natură, considerând că un produs de calitate își va face efectul mult mai bine, decât niște simple pastile, care după ce le consumi nu îndepărtează în totalitate "răul" care te po

Doza de sănătate. #2 Care sunt cele mai bogate legume în fier?

Salutare, dragilor! Astăzi în cadrul dozei de sănătate vă voi vorbi despre fier , respectiv despre cele mai bogate legume în fier.  Ce este fierul? Fierul este cunoscut ca fiind un mineral esențial pentru buna funcționare a organismului și, mai mult decât atât, este implicat în multiple procese metabolice. Totodată, acesta este indispensabil în transportul oxigenului în organism, respectiv în respirația celulară.  Și tocmai pentru că este atât de esențial pentru organismul nostru, trebuie să menționez faptul că, pentru a preveni carența de fier, ne este recomandat de către medici să consumăm cât mai multe alimente bogate care conțin în compoziția lor fier. Întrebarea, însă, este următoarea: Consumăm cantitatea indicată de fier? Potrivit specialiștilor în domeniul sănătății, pentru adulți , doza recomandată de fier este cuprinsă între 8 și 27 mg.  Iată, așadar, 5 legume bogate în fier pe care eu le consum foarte des și nu doar pentru că trebuie, ci pentru c

Recenzie - Fantoma Aniei de Vera Brosgol

Autor: Vera Brosgol Editura: ART Număr de pagini: 222 An apariție: 2017 Dintre toate lucrurile pe care se aştepta Ania să le găsească pe fundul unui vechi puţ, o nouă prietenă nu se număra printre ele. Mai ales nu o prietenă care să fie moartă de un secol. Să cazi într-un puţ e şi-aşa destul de rău, dar viaţa Aniei în sine s-ar putea să fie şi mai oribilă. Îi e ruşine cu familia ei, se jenează cu propriul ei corp şi a cam renunţat să-şi mai găsească locul în liceu. O nouă prietenă – fie ea şi moartă – este exact ce are nevoie. Dar prietena Aniei nu glumeşte deloc când zice că are de gând să-i fie alături pentru totdeauna... Caut să-mi lărgesc cât mai mult orizontul de cunoaștere, dar caut, în același timp, povești noi, care să mă impresioneze. Îmi place să experimentez, mai ales atunci când vine vorba despre universul literar și de aceea, în ultima perioadă, am diversificat lecturile și sper să ajung să citesc cărți din orice domeniu. De această dată, am optat pe