Treceți la conținutul principal

Cu Sano Maxima ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME!

Când vine vorba despre curățenie, mă declar o persoană metuculoasă, care pune, în același timp, foarte mare accent pe produsele pe care le folosește. Cu Sano Maxima , însă, ai nevoie de o cantitate mică pentru rezultate... MAXIME! Și nu glumesc când spun acest lucru! Faptul că am încercat foarte multe produse de curățare și parfumare a rufelor, îmi permite să-ți exprim o opinie clară cu privire la produsele Sano Maxima. Sincer, sunt singurele care m-au surprins plăcut, chiar dacă pe piață există mii și mii de produse.  Am fost super încântată când cei de la Sano mi-au dau vestea cea bună. Care anume? Ei bine, ei mi-au propus să testez produsele Sano Maxima , iar dacă voi fi mulțumită să împărtășesc și cu voi ceea ce mi-a plăcut atât de mult la aceste produse. Chiar dacă pe piață se fac remarcate o mulțime de produse destinare spălării rufelor, Sano are ceva special. Acest ceva, de fiecare dată, mă îndeamnă să vă recomand și vouă gama pe care aceștia o au disponibilă. Și, totuși,

Recenzie - Anotimpul iubirii de Rodica Mijaiche

Anotimpul iubirii

Autor: Rodica Mijaiche
Editura: Librex Publishing
Număr de pagini: 200
An apariție: Noiembrie 2016

Tragicul accident care-i răpește Anamariei familia, o transformă dintr-o tânără plină de viață și eminentă studentă la Drept, într-o ființă închisă și plină de amăraciune.
Plecarea lui Adrian pe frontul din Irak îl face să devină dintr-un băiat rebel şi într-o permanentă stare de nemulţumire, într-un bărbat adevărat, dar plin de cicatrici sădite adânc în suflet şi tatuate pe corpul lui puternic.
Întâlnirea dintre Adrian şi Anamaria, scoate la iveală sentimente pe care ambii le-au ţinut ascunse între zidurile ridicate din teama de a nu suferi.

Iubirea lor nu ţine cont de legi.

  • Ce reprezintă de fapt ''Anotimpul iubirii"?
  • O scriere ce am lecturat-o cu sufletului la gură, o poveste de dragoste ce a fost binevenită, o lectură ușoară și totuși, plină de surprize, mustind de iubire, dar și despărțire, acel fel de despărțire ce te stoarce de toate lacrimile. S-a creat un râu de lacrimi ce nu poate fi stins în sufletului Anamariei, o femeie, odată, plină de viață și înconjurată de o persoană ce cu adevărat merita substitutul de prieten, dar care, din păcate, nu mai e și în sufletul protagonistei a lăsat un gol imens. Va putea fi umplut acesta, măcar pe jumătate?
  • În ceea ce privește începutul acestei povestiri, țin să vă spun că este unul foarte emoționant, ce atinge coardele sensibile ale sufletului și, efectiv, nu te poate lăsa rece. Deși incipitul este unul trist, mie mi-a plăcut pentru că speram ca mai apoi să se perinde pe acolo pe undeva o rază de soare, căci după ploaie, imposibil să nu iasă acel soare cu dinți ascuțiți, ce îți îndepărtează din suflet și cea mai adâncă cută, nu? După cum poate ați intuit deja, personajul principal va fi o personalitate feminină, Anamaria, care datorită unui incident neplăcut și-a pierdut și cel mai bun prieten, singurul pe care îl avea, singurul care îi era mereu alături, unicul prieten pe care se putea baza, prietenul acela de care fiecare dintre noi avem nevoie, fie că vrem să recunoaștem, fie că nu vrem. Și totuși, boala nu ține cont de vârstă. Moartea nici atât... Urmează clipe grele ce datorită împrejurărilor se împovărează și mai mult, dar Anamaria, deși sensibilă, este o fire puternică, și datorită acestei puteri impuse de ea, va ajunge să se obișnuiască cu ideea morții și să accepte, odată pentru totdeauna, că prietenul ei s-a stins și stins va rămâne, precum este jarul ce se transformă în cenușă.
  • Totul ia amploare în momentul în care, Anamaria, primește o vizită neașteptată, o vizită în urma căreia informațiile pe care le deține vor fi mai multe, astfel că la ușa ei bate, nimeni altul, decât Adrian. Cine este Adrian și ce caută acolo?  Adrian este fratele lui Mihai, da, ați auzit bine, Mihai are un frate, un frate ce nu i-a fost alături, dar pe care, cu bune cu rele, l-a iubit.
  • Atunci însă, totul se schimbă și promisiunile pe care Anamaria și le-a făcut au fost cu totul și cu totul încălcate. La acea primă întâlnire cu Adrian, barierele de gheață ale Anamariei au început să se topească și astfel să formeze un râu ce a readus-o din nou la viață. Dar era bine? Viața nu era puțin prea nedreaptă cu ea?
  • S-a îndrăgostit sau este doar o imagine ce îi amintește de puținii băieți care au făcut parte din viața ei? Nu se știe, dar ceva ciudat s-a întâmplat și bătăile inimii ei au început s-o ia razna, însă pentru Adrian, nu știm dacă era la fel. Cum s-ar putea ca la o vârstă trecută de treizeci de ani să mai experimenteze fluturii în stomac și emoțiile? Sincer vorbind, chiar și eu m-am îndrăgostit de cei doi în acel moment. Faptul că autoarea a adăugat detalii semnificative, a ajutat mult l-a conturarea a ceva foarte impresionant între cei doi.
  • Povestea abia a început și odată cu ea, apar și primele dezamăgiri ce contribuie în mod negativ la starea de bine a Anamariei. Noroc cu câinele ei care o mai face să uite de cele întâmplate, însă în mintea ei se perindă întrebări peste întrebări, ale căror răspuns dorește să îl afle sau, mai bine nu, nici nu mai are ce discuta cu Adrian. Cum a putut face una ca asta? Cum a putut s-o lase așa după o noapte?  Astfel, Anamaria ajunge să se desconsidere, conștientizează faptul că are o slăbiciune pentru acest bărbat, dar de ce ? Asta nu poate să înțeleagă? Când totul părea atât de frumos, el a lăsat-o, s-a trezit singură, înconjurată doar de un bilet, ce o informa că Adrian se va întoarce...dacă va mai avea la ce, pentru că ea nu avea să-l mai lase să îi frângă inima care abia s-a refăcut după pierderea lui Mihai.
  • În cadru apar și alte personaje ce se dovedesc a fi vecinii Anamariei, Melania și Mircea, o mămică cu băiețelul ei. Dar unde o fi tatăl?
  • Am apreciat foarte mult prietenia ce s-a stabilit între cele două femei, iar datorită acestei relaționări, ambele aveau de câștigat, deoarece puteau să își povestească una alteia ofurile ce le frământă zi de zi. O prietenie ce stă pe picioarele ei, până în momentul în care așa-zisul " dispărut" (Adrian) își face prezența din nou în cadru. Ce mică este lumea, cum dai de persoanele care te-au rănit, în cele mai neașteptate momente, momente în care începi să uiți și să spui stop " pot continua și fără prezența acelei persoane", dar niciodată lucrurile nu se întâmplă fără un scop, ci totul are o menire.
  • Cum va proceda Anamaria? Cu ce gânduri s-a întors Adrian?
  • O poveste de dragoste frumoasă, o poveste de care nu m-aș fi despărțit niciodată. M-a impresionat , mi-a făcut inima să bată și m-a făcut să plâng; am plâns pentru iubirea lor, iubirea Anamariei și a lui Adrian și nu regret pentru că povești asemănătoare, rar găsești, iar Rodica a creat o poveste ce te emoționează, ce te poartă de colo colo și apoi brusc revii la realitate pentru a-ți da seamă că s-a terminat totul și povestea nu are decât să continue în mintea ta.
  • Această carte m-a ținut în suspans, s-au întâmplat lucruri neașteptate și până la urmă, a învins dragostea celor doi sau nu? Răspunsul voi trebuie să-l aflați pentru eu îl cunosc deja și nu o să-l dezvălui.
  • Am acordat cărții 5 steluțe din 5 pentru că m-a impresionat și cartea aceasta se clasează acolo pe un loc înalt în categoria cărților mele preferate.

Mulțumesc autoarei pentru exemplarul oferit spre recenzie.
Spor la citit!

Comentarii

  1. Ce frumos sună, curând o să încerc și eu cărțile Rodicăi Mijaiche. Mulțumim de recenzie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți recomand cărțile Rodicăi cu cel mai mare drag! Mulțumesc și eu că ai trecut pe aici!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Părerea voastră contează

Postări populare de pe acest blog

Doza de sănătate. #2 Care sunt cele mai bogate legume în fier?

Salutare, dragilor! Astăzi în cadrul dozei de sănătate vă voi vorbi despre fier , respectiv despre cele mai bogate legume în fier.  Ce este fierul? Fierul este cunoscut ca fiind un mineral esențial pentru buna funcționare a organismului și, mai mult decât atât, este implicat în multiple procese metabolice. Totodată, acesta este indispensabil în transportul oxigenului în organism, respectiv în respirația celulară.  Și tocmai pentru că este atât de esențial pentru organismul nostru, trebuie să menționez faptul că, pentru a preveni carența de fier, ne este recomandat de către medici să consumăm cât mai multe alimente bogate care conțin în compoziția lor fier. Întrebarea, însă, este următoarea: Consumăm cantitatea indicată de fier? Potrivit specialiștilor în domeniul sănătății, pentru adulți , doza recomandată de fier este cuprinsă între 8 și 27 mg.  Iată, așadar, 5 legume bogate în fier pe care eu le consum foarte des și nu doar pentru că trebuie, ci pentru c

Spune adio răcelii și gripei și urează-i bun venit poftei de mâncare

Bună, dragii mei! Astăzi doresc să vă vorbesc nu despre răceală și gripă, ci despre cum putem scăpa de acestea prin intermediul mierii de la Apidava. Încep prin a vă întreba: Câți dintre voi nu v-ați confruntat anul acesta cu o mică răceală sau cu o gripă care v-a țintuit la pat pentru câteva zile bune? La mine în familie, nu a scăpat aproape nimeni. Atât eu, cât și tata, respectiv mama, ne-am luptat cu simptome groaznice și puternice de răceală și gripă. Mama ne-a îmbolnăvit, oarecum, pe mine și pe tata, însă, cunoscând un vechi truc din bătrâni, ea a acționat și simptomele, treptat, s-au mai redus, aducând cu plecarea lor o stare de bine. Despre ce truc este vorba? Vedeți voi, bătrânii nu se bazau niciodată pe medicamente, pe comprimate, ci încercau mereu să găsească soluția în natură, considerând că un produs de calitate își va face efectul mult mai bine, decât niște simple pastile, care după ce le consumi nu îndepărtează în totalitate "răul" care te po

Recenzie - Fantoma Aniei de Vera Brosgol

Autor: Vera Brosgol Editura: ART Număr de pagini: 222 An apariție: 2017 Dintre toate lucrurile pe care se aştepta Ania să le găsească pe fundul unui vechi puţ, o nouă prietenă nu se număra printre ele. Mai ales nu o prietenă care să fie moartă de un secol. Să cazi într-un puţ e şi-aşa destul de rău, dar viaţa Aniei în sine s-ar putea să fie şi mai oribilă. Îi e ruşine cu familia ei, se jenează cu propriul ei corp şi a cam renunţat să-şi mai găsească locul în liceu. O nouă prietenă – fie ea şi moartă – este exact ce are nevoie. Dar prietena Aniei nu glumeşte deloc când zice că are de gând să-i fie alături pentru totdeauna... Caut să-mi lărgesc cât mai mult orizontul de cunoaștere, dar caut, în același timp, povești noi, care să mă impresioneze. Îmi place să experimentez, mai ales atunci când vine vorba despre universul literar și de aceea, în ultima perioadă, am diversificat lecturile și sper să ajung să citesc cărți din orice domeniu. De această dată, am optat pe